Monday, 17 October 2011

final A&P ...

aini lepas sudah final a & p.. sumpah aku ckap aku x boleh wat.. aku x tau lah ape nak jd ngn aku ni.. aku bce skali pon aku susah je nk igt... aku gase mmg aku kene repeat final exam lah ni kan... mak.. akk mntak maaf ye mak...  slah aku jgak.. mntak owang kjutkan.. tp bngun nye x pon... ape nk jd ngn aku ni.. tp a & p mmg susah kot... insyaallah esok fon aku wat btol2... mid term aku okeh kan.. insyaallah final ni okeh lah kot... nape lah nak kene blaja kan.. hehehe... xpe xpe.. demi mase depan kene gak blaja... nak jd nurse lah... haha.... pasni nk stdy smart2.. kene bhagikan mase lah ni.. umah pon dah xd mslah.. msti boleh pnyelah... insyaallah... yang pnting jgn nk tggl solat.. hehe... okeh bye... =)

Sunday, 16 October 2011

gud bye B-16-16...

walaupon rase berat ati aku nak tgglkan umah 2 tap aku tpkse jgak tgglkan umah 2... aku lah intake bawu yang jejak dulu umah 2.. n now aku lah intake bawu yang tgglkan umah 2... aku pndah bukan sebb aku dah ad kawan or 'geng nursing' tap aku pndah sebb aku rase aku x dperlukan lag kat umah 2... aku sebesalah nk kuar sbb aku cyan kat kak fie sbb die xmo aku kuar.. owang mntak maaf ye kak fie.. owang tpkse kuar.. ad mase kite jmpe lah okeh.. i'll miss u my sis.. akk tlg jgeka shasha ye... lau die ad masalh akk tlg lah die ye.. hmm.. pasni msti umah 2 akn ceria kan sbb owang dah xd.. msti xd masalah.. kowang sume akn happy je kan... aku redha je lah... dah ad owang x suke kan aku dlam umah 2 nk wat mcm mne kan... pd nani yang sebilik ngn aku 2.. jge blik 2 okeh.. gajin gajin kan lah dri 2 nk kemas ye... pasni aku xd dah nk sapu blik 2 ntuk kau.... gajin kan dri ae.. shasha lau nak smbal ikan bilis yang podeh 2 bg tau je.. t aku wat kan ntuk kau okeh... snag cte lau ad pape bg tau jelahh okeh... syang kowang sume... bye.. =)

Friday, 14 October 2011

wahai sahabat...

buat sahabat aku siti nuraishah mohamed yusuf... aku nk mntak maaf ats sgale keslahan yang aku penah wat kat kau slame kite bkwan ni... x lame lag aku xkn tggl serumah dah ngn kau.. xkn ad lag suare aku yang bsing ni nk melalak dalm umah 2... kali ni kali ke due aku nk pndah... n kali ni mmg aku btol2 pndah.. kau ingt x sblum puase aku nk pndah.. mase ad krisis ngn eyqa dulu ??? mase 2 aku x jd pndah.. sbb ad fiqa bawu masok.. aku gase selese n meriah sngat... sume nye dah okeh... n aku x jd pndah pon sbb aku syang nk tgglkan kau.. kan kite dri mule2 msok kite dah same same n jd kawan.. sbb 2 aku xmo pndah.. aku lbih bnyak pk kan kau... aku syang kan kau... eyqa penah kate kat aku.. wat ape kau nk pk pasal owang yang x pnah pk kan kau ??? aku kate xpe.. aku syang kau sbb 2 aku pk kan kau... owang pon dah kate kite mcm kembar... mane mane kite same same... lau kau xd.. owang tnye.. lau aku xd pon owang akn tnye jgak... kite salu p karoke jamban kan... 2 owang pon jd lah... yang penting kite epi.. kite salu kuar same je.. dulu salu je hangout same kan.. skunk x lag dah... aku x tau lah nape.. mybe sbb jdual aku pack kot.. xpe lah.. yang penting msih serumah.. tp now dah x serumah lag... sha.. aku btol2 syng nk tgglkan umah 2.. aku x tau lah ape akn jd pd persahabatan kite nnti lau aku dah kuar dri umah 2... aku syangkan persahabatn kite ni.. kau tau ape mkne sahabat bg aku ??? sahabat bg aku seorang yang salu ad waktu kite senang mahupon susah... seseorang yang sntiase mnyokong kite dlam ape pon keadaan.. wlau mcm mne besar skali pon slah msing2 wat.. akn ad jln penyelesaian.. seorang yng brnama sahabat bkn ntuk smntare je sha... aku nak ntuk slamanye... e2 yang aku nak...  tp skunk.. kau tgk lah mcm mne kite ni .... dah x mcm dulu... aku gndu sha time dulu2 mule2 masok... sumpah aku gndu... tp aku xmo ckap kat kau.. xpe lah sha.. kau skunk aku tgok happy kan.. aku tau.. fiqa akn jd pggnti aku nnti... aku tau die boleh wat kau happy n akn salu ad ntuk kau.. sbb aku dah xd pasni.. lau lah TUHAN boleh tnjuk kat kau yang aku menangis mase wat bnde ni.. kan bgus.. aku nak kau tau aku syang kan kau sha n aku syang nk tgglkan kau.. tp aku terpakse.. bialah aku bawak dri aku jaoh dri kowang sume.. e2 lag baek kot aku gase... okeh lah sha... aku x tau nk ckap mcm mne lag... ape yang aku nak ckap skunk ni yang kau akn ttap jd sahabat aku sampai bile2... lau gase kau perlukan aku ckap je.. aku ad je okeh... aku syang kau shasha... =) tkcre... 





gndu nak mcm ni sha.. =)

Tuesday, 11 October 2011

ntah lah labu...

salam sume... aku nk cte ckit ni..hmmmm aku ni mnusie bese je.. aku x sempurne... serba kekurangan je.. ape ape pon xd... ape yang aku ad ??? xd kannnn.... ntah lah.. idop ni mmg mcm ni kan.. bile kite wat baek ngn owang.. owang pijak pale kite plak... bile kite wat jhat ngn owang.. owang ngate kite plak.. abih ape yang aku nk wat ??? sume nye salah... aku ni nak kate baek x lah sngat.. nak kate jhat pon x lah sngat.. aku ni tgah2 je.. hehe.. ape yang aku wat bile owng wat baek ngn aku, aku akn wat baek n cbe blas kebaekan diowang 2.. bile owang wat jhat ngn aku plak.. aku akn diam je lah.. aku xmo nk pnjang kan mslah.. aku x suke sbnrnye.. aku lbih suke diam kan dri... mcm skunk ni.. aku bnyak diam kan dri.. aku x tau lah ape slah aku.. aku xd wat slah pon kot.. tp xpe.. aku x slah kan sape sape.. aku redha je.. mybe ni ujian dri tuhan ntuk aku yang lemah ni.. alhamdulillah... now aku kne pk stdy aku.. aku xmo hmpakan mak n abah aku... arap ade lah yang bg support kat aku.. especially si die.. support me okeh.. pd yang x suke aku 2.. xpe... mgkin kau x tau n knal lag aku ni mcm mne.. sbb 2 kau x suke aku.. aku x arap pon kau nk suke aku.. ape ape pon sume tuhan yang mnntukan... kite ni mrancang je... so kene lah trime kan ape yang die dah ttapkan ntuk kite... kan kan kan... =)  trime kasih sume.. okeh.. salam.

Saturday, 8 October 2011

den terkono..

den dah terkono... nak tau ngn sape ??? ngn AZZARIAT AZIZI n WAN NAZRIN ... suke nye aku diowang kne kan aku... nak bg pnmpar je gase nye... tp xpe.. aku x mrah.. mule 2 mmg aku marah.. pas aku dah jmpe diowang aku xd nk marah dah.. aku x suke nk dndam ni lah... aku lau nk dndam pon bertempat.. hahaha.. tp kan.. lau btol lau ape yang diowang kene kan aku 2.. mmg aku jmpe pmpn 2.. aku tmbuk muke die.. haa.. mmg aku x penah wat mcm 2.. tp skunk ni aku geram aku wat je... aku dh x kire dah.. aku ni penakot nak gdoh.. sbb  aku x suke nk pkul owang.. aku penah pkul adik aku smpai sparuh nak mati.. sbb 2 aku xmo nak gdoh... kunk mati plak anak owang 2... sedang kan ank buah aku pon aku nak hentak pkai iron.. hehehe.. trok nye aku... bkn aku.. tp pnas bran dah dtang.. so setan dah menguasai aku.. ape ape pon skunk aku x mcm 2 dah.. aku bnyak bersbar dah skunk ni.. bnyak bersbar bnyak lag dugaan yang dtang.. mcm yang aku terkono ni kan.. diowang bkn x tau aku tgh sedih2.. nak lag kenekan aku.. maen2 ae kowang.. skunk ni aku takot sngat.. diowang akn knekan aku lag.. hahahaha.... ape pon x boleh.. yang pnting diowang ad as my friend... aku lag snang brkwan ngn laki brbnding pmpn.. so.. aku arap friendship ni akn kekal lah.. aku syang diowang berdue ni... okeh jgn kne kan aku lag ae.. hehehe.. okeh bye.. slam.. =)

ni dia azzariat azizi

ni wan.. same je kenekan aku
p/s : kowang lau nk kene kan aku lag kan... biar lah yang bese2 je.. jgn mcm smlm okeh..