Sunday, 18 December 2011

3 taon 9 bulan

aini 18 ari bulan 12... hehe... genap 3 taon 9 bulan aku kenal shafiq... lame kan.. hehehehe... arap2 aku n die akn betahan lag lame dari ni..  aminnn.. :) 

b syang abng sngt2..<3

aku seowang yang sbarr

tiap ape yang jd ade hikmah nye kan.. so.. jgn nak merungut sngat lah kan... dlam perangai aku yang panas baran ni sbnrnye lag bnyak aku bersbar... bnyak bnde yang aku sbar... aku ni dah mcm owang yang ketawa dlam tangisan.. hahah... mcm awie dalam sembilu.. haishhh.. ya allah.. bersbar nya aku kan... yang paling aku sbar skali ngn owang yang paling aku cinte... shafiq.. die x tau kan btape syang nye aku kat die... lau boleh kali ni aku xmau putus lag.. bialah kekal sampai aku mati.. die pcye ke x aku pon x tau lah... sumpah.. aku syang kau sngat3... ape bnde yang kau wat aku aku x penah merungut.. aku ttap happy je... layan kan aje... demi kau aku sbar syang... krane syang n cinte aku kat kau... aku rela kau wat ape pon.. asalkan aku x ilang kau lag... tp kene pk syang.. tiap owang sbr nye ad had kan... sbar aku ni dah nak masok 4 taon... tgok lah.. btape sbar nye aku... lau owang laen ni x tau lah aku... sape yang kate aku bodoh sbb cple ngn kau 2 sbnrnye diowang lag bdoh.. bangang tahap gaban... die  x pnah gase ape yang aku gase... btape sekse nye aku mase kau tgal kan aku dulu.. so skunk aku dah dapat kau blik... ni lah bnde yang aku nak kan dri dulu... bnde ni lah yang wat kan aku bhgie... tp skunk... kau pon jarang nak mesej aku.. xpe.. aku tau. kau syang aku kan.. hehehe... tp jgn lah wat x tau je ngn aku.. aku xrela lau lpas ni kte putus lag.. aku x mau owang laen amik kau dri aku... jgn tglkan b lag pasni okeh... b syang abg sngt3.... <3 i love shafiq... 

Tuesday, 13 December 2011

sakit hati..

owhhh.. semalam mmg ari yang pling menyakitkan ati aku.. aku dah lah xd mood sapit marah aku.. die tmbh lag sakit ati aku.. girll... xkn kau x tau lag kot prangai aku... nak kate xdok serumah x jgak.. tp nape kau x pham2 lag prangai aku... huda yang x serumah pon dh pham.. aku mmg btol2 sakit ati semalm kau tau... aku xmo jd hipokrit lah.. mcm mne kowang nmpak aku. mcm 2 lah aku... aku gase sume dah tau kot.. so phm2 lah... n yang pling aku x suke sakit ati aku sampai bawak sampai ke hospital.. aku dah mmg sakit ati tang umah.. kat wad plak patient wat hal ngn aku.. seb baek aku blh sbar lag.. lau x azie pon nak kene mrah ngn aku... muke aku dh mcm muke singe at wad 2... sumpah sakit hati... nak je aku mrah patient 2... tp x baek kan.. so sbar jelah... aku kan nurse yang baek.. hehehe.. :)