Tuesday, 21 June 2011

setan kau setan.. haha

setan kau setan.. hahaha.. bukan aku ckap pasal owang okeh.. tp aku cakap pasal setan yang memang setan lah.. haha.. aku ngntok gile dalam klas pag tad.. mne x nye.. smalam blik lmbat sbb bncang assngment group pnye... pastu blik trun plak tmankan evin mkan.. blik aku mndi aku trus trun lag nak wat assngment yang x cyap ag.... dah cyap diowang plak ajak g karok dulu.. aku ikot je.. tp aku blik awal sbb t lmbat x bleh masok.. ya allah.. aku penat gile lah.. 2 yang aku mngntok gile dlam klas aini.. aku xd rehat.. straight je.... setan punye setan.. hahaha.. mmg x boleh lah... okeh lah x tau nak ckap ape lag kan.. tata.. grrr.. hehehe.. :)

ape pon xboleh.. hahaha

ape pon x boleh.. hahaha.. ad student bawu msok kat klas aku.. tang arab 2.. huhu.. rmbut ngn jmbang mmg x boleh blah..dah lah 3 suku.. hahaha.. otak die pon mmg xbolh blah.. tp die ni baek.. bawu first day.. die blnje aku n azie n zul mkn.. tp yang x boleh blah nye 2.. ajak mkn kat mamak.. xmo.. nk yng expensive je.. haha.. kitowang pon ape ag.. ajak ah peg nice cafe.. amik kau.. nak sngat blnje kitowang kan.. so.. kne lah ikot kitowang.... haha.. owang arab ni mmg kaya bak kata puan fadilah.. haha.. ape pon x boeh.. huhu.. aku tnye die ble nk potong rmbut.. ad ke kate 2019.. lag x boleh blah.. mgkok pnye mamat arab.. x boleh blah lngsung.. hahaha.. laen kali boleh lah ajak blnje lag.. hehehe... t aku mntak mkanan yang mahal punye.. okeh.. hahahaha.. btw sronok lah ad kawan yang international ni.. dapat gak aku improve kan aku pnye bi.. hahaha.. okeh lah.. lastly.. ape pon x boleh.. gggrrr...

Thursday, 16 June 2011

gile glamour.. haha

haha.. azie mmg x boleh blah..
happy gile time ni.. sume gile glamour.. nk amik gmbar. aku ni mmg suke amik gmbar.. haha.. mak n abah kau pon tau pangai aku yang satu ni coz dri kecik ag aku suke bergambar.. hehe.. ni lah sume collection aku n bdak klas aku.. bkal staf nurse sume ni taw.. hehe :)
cute kan aku... haha
terbaek lah kowang.. haha
love them
zul satu satunye laki dalam klas ni.. haha
macam sister kan.. hehe
saye sngat comel.. hehe
                                                                                                                                             

all my new friends... love them all

mmang tebaek.. cute sume.. :)
happy time
b-yah x boleh blah.. haha
azie cute kan..
like a twin right..

it's time 2 stdy smart

now aku dah xd mase nak kuar p jalan jalan ag dah.. aku kene abiskan mase aku kat umah ntok bace buku n stdy.. aku xmo dapat pointer rendah.. aku nk jd plajar yang cmerlang.. aku arap tuhan akan tlonga aku.. yang aku perlukan skongn .. seseorang yang sntiase bg aku smngat is sapit.. ape2 hal aku msti ngadu kat die n mntak nasihat diee.. 3 taon bnyak pngalaman aku ngn die.. bnyak yang aku dapat blaja dri die.. nsib baek lah kawan kawan klas pon okeh2 sume.. ume nye boleh d wak bncang.. aku arap aku dapat bg yang terbaek ntok fmly aku.. mak n abah akak akan usaha sungguh sungguh spye mak n abah kan snang satu ari nnti.. jngan rsau okeh.. doakn je kjayaan akk ni.. akak xkn kcewekan mak.. akk akn bg yang terbaek nok mak..mak n abah dah bnyak bersusah ntok akk nk masok cni.. akk xkn sia sia kan  mak n abah.. aku kne dkatkan dri aku ngn allah n satu lag buku.. xd mase nk pk hal laen.. jngan marah lau aku wat hal sndri.. aku xmo dah nk maen2.. aku akn serious pas ni.. okeh.. struggle saffa amalina.. jngan maen lag taw.. i know i can do it..

ramai kawan bawu..

aku ingat kan aku dah start sem nursing ni aku xd kawan.. rpenye ad jgak yang nk kwan ngn aku.. tq ae korang.. especially azie, zul and leya.. sayng korang lah.. haha korang mmng best.. ad lag satu kawan aku dapt import tang luar negare taw.. stella namenye.. huhu.. die ni kadang2 baek.. kadang2 mcm hampeh.. kuang aja.. ad ke patot die trus blah je mse lect tgh bg briefing.. agak kuang aja lah 2 kan.. tp xpe lah kan.. die x pham ckp melayu.. bkn slah kitowang n lect.. but die yang slah.. owang dah ckap lau x pham tnye.. bile lect dah ckap bi die plak wat dono je.. salah sape skunk ni? kau lah kan stella.. but it;s okeh.. we all understand.. untong lah batcn ni ckit je.. boleh lah aku stdy same ngn diowang nnti.. aku nk stdy btol2 n buktikan yang aku boleh..jngn pndag rendah ye.. hmm.. ape pon x bley lah.. i dnt know what i want to talk about.. okeh lah.. olla... :) <3