Monday, 21 March 2011

rindu adam n hawa....

comei sgt adam n hawa
hehe..same x muke?
haish....time2 ujan ni ttbe plak gase gndu kat adik hawa n adam...hmm...gase nk blik je skunk..tp x boleh sbb esok ad exam..nk wat cne..tp xpe la...aku blik la t ari khmis..hehe..gndu sgt2....adam walaupun mulut bising tp aku tetap sayang die..lau die xd aku gase sunyi je...same mcm adik hawa..aku syag sgt kt bdak 2 owang..mmg la aku ad gmai ank buah..tp aku ag syang kt yg due owang ni..aku x tau nape..aku x penah bosan lau ngn diowang..lau nk suh aku jge die bpe lame pun aku x kisah...sbb aku epi lau ngn diowang..diowang 2 bradik ni bijak sgt2...x mcm bdak2 yg laen..x sbar la nk blik nk jmpe ngn diowang..cpat la ari khmis ye...aku nk blik ni..waaaaaaaa.....lau adam tiap kali aku blik je ayat yg sme aku dh tau dah..'adam rndu kt cik sapa'hahah..suare dh ah mcm katon...pas2 aku g mne pun ikot je...gndu la kte kan..hakhak..ad skali 2 aku bwu smpai..aku mmg lalu  kt tman prmainan..tp aku x pasan plak die ad skali...ttbe aku dgr ad bdak jerit pggl mne aku..aku pusing je tgok skali adam..wahhh..terharunye aku...mcm katon tgok die lari...yg sbnrnye aku ni salu gdoh ngn die..haha..ngn bdak kcik pun jd la kan..2 sbb la aku salu gndu kt die..kdang2 aku call la jgak kan..mse aku mule2 smpai cni..aku call dieaku dgr je sore die aku ngis..huhuhu...sdih plak xpat nk duk s2 umah ag..ya allah..mmg aku gndu sgt2 kat adam n hawa skunk ni.....adam yg sgt la petah becakap n hawa yg sgt2 la mnje...achik gndu kat adam n hawa...tggu achik blik ae...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................=(


adam naufal..
hawa nurmaulida..

ntah ape la tjuknye aku x tau...

                                                               PART ONE...=)
....haha..amik kau..tau tkot..mule2 mlm td elok je kan wat concert dlam blik 2..poco poco..clubbing la...haha.lam blik je kot..ballet pun ad..mcam2 ada..glak2 mcm owang gile kan smbil bkak lagu club pkai speaker eyqa..yeahhh....goyang goyang...heii goyang goyang...dri sjuk jd pnas...dri ngntok jd fresh..peg pggil plak shasha..mule2 pgil mcm suspen je kan..skali msok lam blik aku..haa...amik kau.tekejot tgok aku n eyqa poco poco...ajak join skali cbok plak bgyot ngn ntah sape2 la kan..besela...owang tgh bhgie la kte kan..aku pun bhgie gak...hahaha...bhgie sbb aku ad eyqa..ari2 aku mggile ngn eyqa...huhu..syok..sayang kau yaww...auu...tp jgn tggl aku tdo sowang ag dah la...aku takot....haha..

                                                             PART TWO...=)..+..=(

jgan la wat aku bengang ag sha...aku tnye kau url blog kau ape...kau kte kau dh delete...okeh...aku msok blik aku lepak ngn eyqa..mule2 cm bese jela kan..aku lepak2 ngn eyqa smbil borak2....aku kuar msuk kuar msuk blik..skali ag aku g blik kau aku tgok kau tgah bkak blog kau..mne aku x bengang....haaa...aku pun ape ag...aku msuk blik aku knci pintu..kau dtg plak ktok2 pntu blik aku..aku x tau nk g mne aku msok blik air ngn bg alsan aku nk berak..haha..aku duk lame2 lam blik air smpai kau kuar blik..2 la...asal kau tpu aku..ape kau dpat???aku xske la owang nipu aku ni..tlong la sha..jgn la wat mcm 2 ag keh..aku x suke...aku trus jd badmood pdhal aku tgah bsuke rie ngn eyqa ni..kau plak spoil..dh bdmood eyqa ajak aku tdo..then aku pun tdo..tgh duk temenung ni kau ttbe dtg usik aku...tkejot aku..pas kau kuar..aku jerit..eyqa yg nk tdo x jd tdo sbb tkot..hahaha..'.ALIN..JGN LA WAT AKU TKOT ALIN..ALIN..JGAN LA....'haha..eyqa dah tkot...aku pun wat la plan sje je mcm kne rasuk..haha...mule2 eyqa tkot tp ble die nmpk aku glak trus okeh..aku plak xleh tdo sbb eh eyqa cte psal bdak kne rasuk kt blik aku ni...umang ai..mmg den xboleh tdo..mule2 nk knekn owang..alih2 aku yg xpat tdo.haha..amik kau...aku cbe lelapkan mte...then aku tdo la..zzzzzzzzzzzzzzzzzz..kroh2....HAHA....


ni la eyqa yaww..mse ni bsme ngn die kt PAVILION..hahahaha




                                                         

Sunday, 20 March 2011

bosan tahap gaban..

argghh...tlong la aku weh...aku x tau nk wat ape...aku bosan sgt....nk kuar x boleh..dah la ujan..ongkos pun xdek.hakhak...cne aku nk wat ni...aku ke hulu ke hilir cam owang gile dh kt umah ni...dh mcm kat ospital gile pun ad kot aku gase...haish..ape aku nak wat ni weh..tlong la aku..aku dh x tau nak wat ape...aku msj la jo..hahaa...pada hal aku gdoh ngn die ni..huhu...aku tnye ape aku nak wat..then die boleh kate g kire bape kaki ulat bulu wrne purple..gile ke ape..??hakhak...pas2 die suh kire bape tyar LRT....mmg la kau gile dri aku jo..aku dh gile cmni kau nk wat aku btmbah gile ag kan....tlong la jo....jgn nk mrepek la...dah la aku nyampah tgok muke kau 2..haha..amik kau kne perli ngn aku lam klas BI....syok an...tp sory la jo ae...bkn sngaje...dah kau wat aku skit ati...aku perli la...ko relex ae ko kte...relex knon...bleh blah ah...dah ah kau s2 group plak ngn aku kan...haush..nsib2...nk wat cne aku tpkse la hadap muke kau 2..hahahah..tp best la dpt perli kau lam klas...laen kli aku nk wat ag ah ae...hahha..tp jo aku boring ah lau x kwan ngn kau..kau 2 bleh wat aku gile gak..mulut kau 2 lbih kurang je ngn aku..becakap je..hahaha...tggi pun nk dkat same an...kau sptutnye ag tggi dri aku..ape la..PENDEK...tp...ape2 pun jo..mmg best la kwan ngn kau..kau jgn la mrah aku ae..aku sje je perli kau...xd kne mngene dgn yg msih hidop ataupun dah mati...haahahaha...ni pun xd kene mngene...haish...ape pun xbley la...=)gggrrrrrrrrrrrrrrr............

Saturday, 19 March 2011

penakot...plus plus plus.....+++++

hollaaa........hoho...adkah korang sume pnakot mcm aku???jgn mnipu ye...pd sape2 yg pnkot 2..sama la mcm aku...pnkot teramat sgt...x dapek la nk d tfsirkan..hahha...crte nye brmule bgni...mlm td la kan...aku tgh syok2 tdo mlyani mmpi yg indah...ttbe...aku terdengar sesuatu...bkn  bnyi ape pun...bnyi nset aku la..hahaha..blum abis cte ag ni...e2 bwu pmbukaan.haa...ni cte yg sbnr eh...tgh mlm td ad la owang 2 kan..die cll aku..mle2 okeh je borak2 la kan..mcm bese..tp ttbe plak die mule pangai eh yg ske mnyakat aku..die dah tau aku ni pnkot nk lag tkotkan aku..igt aku ni ape agak eh...haish....dah ah aku tdo sowang2 mlm td...xd sape2 pun dlam blik 2..die plak lg nk tkotkan aku..aku kte ckup die xdgr..die trus2 tkotkan aku..aku ape ag...mngis ah..hahaha..mngis mcm owg mti laki..teruk bebeno la teman ni kan..bkn skali..dh bnti ngis x ckup die bntai la wat aku ngis ag skali..mcm2 la d sobut eh..den nk bngun g koncing pun x brani..pntu plak tekuak kuak...ieie ai....ntah antu apo la yg die anta kek den ni...buleh plak die mntak antu dtg tman den mlm td...mmg la den trus trjun kt bwah 2 dri tgkat 16 ni kan...ha..bia den jd antu skali pas2 den dtg plak kcau kau..hahahahaha...bwu la den x tkot ag lau den jd antu..mnyirap yo drah den gase eh mlm td..nk je den mtikan tlpon 2...nk wat cm2...mcm2 plak d ugut eh...kte xpyah kwan ag ah...hmmm mcm2..xpo2..den ikot an la rentak kau kan...kunk kot x kwan den plak xdo owang yg nk MENGGILO ngn den...kau je la kwan den yg pling gilo eh...lau kau xd kunk den plak yg gilo...msuk wad gilo den t...nynyi lagu maimunah den t..x ko sodih 2...xdapek mak den nk tgok den bjye jd nurse..hehe..den jd nurse rawat owang...kunk dh tblik plak nurse laen yg rawat den sbb den gilo..hahaha...MAIMUNAH...OH MAIMUNAH.....hahahaha...sume ni gare2 eyqa yg tgglkn aku sowang lm blik 2..kn dh tdo sowang aku...lau ad die x la aku tkot..pd kau yg ske mnyakat aku 2..tlong la jgn wat lg ye..n pd eyqa..jgn tglkn aku sowang2 ag..aku tkot...hahaha..=)

Thursday, 17 March 2011

penat...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....penat sih ari ni......bgun pag2....cyap2 then g class.....cuace pun sgt2 la baek ye pg ni...mndung d kale pag2...wah tdo mmg syok skali...tp syag...aku nk g class....peg class naek ape aini...???naek LENSENG ye...bas pling cntik skali d kuala lumpur..hahahahahaha..n pling laju..bwak drift mmg sesuai sgt la ni...klah la kete2 sport yg laen...terbaek wookk.....hahahaha...nmpaknye rmai ye yg sdang mnggu bas nk g class....bgtu rjin skali anda2 semue...bgus....anda psti akn d anugerahkan plajar2 yg gemilang...cayola ckp den..hahahahaha...hmmmmm...dh duk lam bas 2...ngntok plak gaso eh ha....wahai LENSENG..bilo kau nk jlan ni...class den nk mulo dah..ekau nk tggu sapo laie ni...nk tggu wan onyang den dtang ko...apak die....tggu pnye tggu pnye tggu...yes....jlan gak akhirnye....dlam pjalanan...smpt jgak la aku nk mmpi2...hahahaha..mno x eh....jlan jem gilo babi...lau jlan kaki den gaso den smpi dulu kt kolej 2...hahahahah......tgah sdap2 mmpi telentok pale...mak den tpon plak...tnye psal ptptn...den yo je kan je...sbnr eh x dgar....mklum la....kat dlam bas mhal...mmg x dgar la kan....hahaha..dh 2..smbung blik...smpi je kolej lmbt..seb baek lect x msok ag...huh..blaja pnye blaja...ehh....nokia ku brbunyi...mak den tpon ag..kli ni bwu den dgar ape mak aku ckap...die kte...suh aku g amik pjnjian ptptn...coz owg 2 dah tpon die..hahahahaha....mrah plak deh...oouuhhh...dnt angry la my mum...chill sdah le...huhuhu...tuuuttttttttttt.......aku ltak tipon coz nk blaja....sesudah je abis class aku pun g la jmpe owg 2...apeee?????kne anta ari jumaat???gitu la gmaknye....aku pun tgese2 la blik ostel ngn bju kurung n kmas2 brang....mule2 pk nk blik kjng...aish..x jd la...aku msuk dulu class ptang bwu aku blik kjang...hmm....amik kau saffa....tekoja2 an la kau....abis class trus g kota raya..smpi je trus amik bas g kjang...smpi umah kul 7 lbih...bpak pnat nye....ngn perut yg lapau...ku redahi jue krne ptptn..hahahaha...smpi umah ad lag dugaan...kne g umah sume abang2 aku nk tnye ad x smpan ic mak..last skali..seb baek ad..slamat aku....dh stle aku mndi then aku mkan...errrkkkkkkkkkkk...........knyag....gomok la kau....hahahahahahaha.....dh .mkan...dh knyang..lpak2...mte pun dh bg warning....tido tido tido..hakhakhak...yele2...aku nk tido la ni.....msuk blik...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...........gud nite.......kroh kroh...