Tuesday, 31 January 2012

seriously aku syang kau


nape aku msti nak mention nme kau dlam ape2 pon yang aku buat ??? sbb aku terlampau mnyayangi kau... ur my evrything... dari dulu sampai skunk.. aku x tau nape aku syang sngat kat kau.. aku x dpat nak jelaskan sbb aku mmg ikhlas syang kan kau... mmg kau caring.. aku suke sngat... tp syang aku ni x boleh kau bndingkan dgn ape2 pon... sbb syng aku stulus hati... mmg aku cmburu tgok owang laen bhgie.. aku bkn x bhgie.. tp x mcm owang laen... aku mcm d sorok kan... nape ye ?? slah aku kot.. xpelah.. yang penting bhgie... aku dah xtau nak ckap cane lag... satu je aku nak ckap.. kau cinta hati aku selamanya... syang kau  slamanya... <3 SA >3

Sunday, 29 January 2012

happy even sekejap =

Thursday, 19 January 2012

~~ sapit saye ~~ @~~ cyunk bee~~

sayang diee... <3 <3
ni lah jntung ati saye.. hehehe.. x ensem pon tap saye syang die sngat2... tp kan bg saye die macho taww... jgn jeles... saye x rela die d ambil owang.. haha... saye gase saye akn jd gile kot... sbb saye mmg sayng die gile2... ikhlas wooo... pd mane2 pmpn.. pliss dnt take him away from me... dont u dare do that okeh... i will make sure that ur life suffer until u die... that my promise.. okeh girll... taon ni dah nak masok 4 taon hbgn kitowang.. i wish that we are will be more close n more happy without any problem okeh syang... i love u so much... keje gajin2 okeh... b akan sentese bg semngat kat  abng okeh.. b pon akn blaja gajin2 okeh syang...  jgn gatal2 taw .. cyap lah t.. i hope we will happy tghter 4 ever.. <3 <3 



shafiq <3 saffa 


somel x ?? hehe

Tuesday, 17 January 2012

................................


sebulan 2 mnggu aku berada kat penang.... now akhirnya ku dah blik k.l.... syang aku nk tglkan bm... mcm2 kengan kat sane... umah 67... hospital bm... n last one... kubang semang... mcm2 yang aku lalui kat sane... xpenah2 mengamuk, ttbe mngamuk... n aku gase aku mcm owang yang berumur 20 taon... bnyak bnde aku blaja mase ad kat sane.. mcm2 owang aku jmpe... dri ctu aku blaja mcm mne gasenye bejauhan ngn fmly... susah nye idop ni kan... sjak 2 aku tnamkan semngat nk blaja sungguh2... aku syag mak n abah aku.. adik bradik aku... sapit.. n sume2 lah... aku xmau hmpakan diowang sume.. so aku msti blaja sungguh2 kan.... :) bawu aini aku terasa yang aku dah nak masok 20 taon... i hve 2 be matured... =)

Friday, 6 January 2012

bil udara.. haha =)

sesampai je depan umah terus aku nmpak bil api dlam post box... aku amik lah kan then nak msok umah.... smentara tggu si huda nak bukak pntu 2 ad plak si sowang ni tnye.. 'bil ape 2 alin ??' aku pon jawab lah dngn spontan nye... 'bil udara biyah... ' hahahaha.... berderai sume ketawa... sampai semput si azie... nak naik tgge pon merangkak.... ngn aku lah skali gelak sampai senak perot... x boleh blah... ttbe plak mulut ni nk ckap bil udara... hahaha.... amik kau.. sakit perot sume aku ckap mcm 2... klaka dowhh.. hahahaha.... 

ni lah yang gile2 belaka... hehehe.... wawa , huda , azie, biyah , aku n ema...