Wednesday, 29 February 2012

i miss him... =(

ari2 aku gndu kau... tap x dpdulikan pon... marah lah lame2... seksa lah aku... sedih nye aku... dah lah xd owang laen slaen kau sapit.. kau wat plak mcm ni.. pliss lah syng... boleh gile lah aku mcm ni... pk kan kau je... sebulan je lag kite nak genap 4 taon.. aku arap xd lah masalh pasni... xmau dah angin2.. gduh2... aku syang kau sowang je... dari dulu smpai skunk... syang sngat.. 

gndu nak dgar die pggil aku nyet...

kebengangan tahap gaban

hmm... aku bengang ngn madam mahmudah... tetibe nak marah plak... test je kot.. aduii.. sudah lah.. sakit hati aku... xpelah... blaja kan... okeh... ni plak lag satu hal... i always think bout u my dear.. b dah mntak maaf kan... so jgn lah marah2 lag.. tension aku... seb baek lah syang.. lau x ntah lah... pliss lah.. i hope no more quarrel between us okeh... i trust u lah.. dnt worry... im just jealous.... coz i love u so muchh.. ape pon jad u always in my heart n always b my love... i promise it right... sedih kene marah kerana pmpn laen.. =(  bodoh punye betina.. shittt... 

Tuesday, 28 February 2012

28/2/2012 ... padan muke aku..

okeh... aini aku nk cite yang padan muke aku kene remove kat pkwe sndri... hambik kau... sumpah aku sentap... marah aku gara2 pmpn laen.. ye.. aku tau aku slah sbb aku ni tlmpau cemburu... aku cmburu sbb aku terlampau syang kan kau lah... xkan 2 pon xphm.. pliss lahh.. aku xd niat pon nak komen status 2... tap sebb dah terlampau skit hati ngn pmpn yang x sedar dri 2.. nasib baek aku stdy ni jauh... lau x aku crik kau pmpn... nak je aku bunuh kau... bnci kau pmpn.. kerana kau aku gaduh ngn pkwe aku... mmg kau mcm shitt... seb baek aku tahan td.. lau x gile aku dlam class td... mmg aku sakit hati sngat2.. tuhan je yang tau... aku bnci kau      AEN AINA..  aku sumpah kau xkn bhgie smpai kau mati... geram aku... x pyah nk dear2 sngat lah ngn pkwe aku 2.. dasar pmpn ape ntah... dear pale hotak kau... motherfucker pnye pmpn... kau lau dah ad pkwe wat care dah ad pkwe.. x pyah lah hegeh2 kat pkwe aku... mmg kau shiall lahh.. sumpah aku sakit hati.. bangang punye pmpn... bodoh lah kau.... x aman lah idop kau 2...  go to hell damn girl.. !!


25/2/2012

aini aku balik kmpung... aku balik sebab aku gndu mak n abah aku.. aku gerak pag dari k.l.. panas gile aini... huh . tap aku besyukur masih ad tmpat berteduh... dlam tren abng shuk call suh dtang umah die... at pahang... die nak kawin... but aku x boleh peg sebb aku p posting time 2.. sorry abng... =) ... x sabar gasenye nak smpai umah jmpe mak... hehehe... gndu sngat... okeh... sampai je sremban aku jmpe tikah at terminal 1.. mmbe satu skolah... then aku pon balik lah.. dlam bas mmg spoil... panas gile.. aircond x gase lngsung.. nak je aku ngamuk... dah lah bawak bas mcm hampeh.. geram siihhh.. sampai je bahau aku mesej syang aku.. x tau plak die pon balik.. then aku tggu die sbb die nak anta aku balik umah... niat hati mmg nak jmpe tap aku x ckap pon ngn die mlm sblmnye... tp tuhan maha mendengar... finally jmpe jgak tnpa di duga... hehehe... mmg aku happy sngat dpat jmpe die coz aku gndu sngat kat die... sumpah gndu... wlaupun sekejap je jmpe 2 pon dah memadai bg aku.... aku ckap ngn mak aku yang die anta... mak aku x marah... alhamdulillah.. arap satu ari t mak aku restu aku n die .... aminn... 2 my love sapit ... i love u so muchh.. more than evrything.. no one can replace u in my heart... n none can take u away from me... never !! 

this girl belonging 2 shafiq amirrudin =)

Monday, 20 February 2012

happy =)

holla =).. lame x update blog buruk ni.. tp buruk2 pon ad aku kesah ke ?? xd kan ?? jnji aku happy.. mcm skunk ni... aku happy lah.. mcm2 lah wat aku happy.... yang pling utama sbb aku n sapit aku dah kmbali normal.. xd mslah dah... hehe... bhgio idop den gaso eh haa... wlupon kdang2 cemburu.. tp xpe.. sabar separuh dri iman... yng pnting aku jujur ngn die... xd tpu2 okeh... saye sayng sapit saye je... xd laen taw... so wahai sapit .. pcye lah ae... jgn nak kate tpu lah ape lah... xd mknenye nak tipu... lau tipu xd keje nak update kat blog ni ntuk tontonan umum... okeh... now u understand kan... xmau marah2 dah ye...... syang sapit... okeh daaa..

Tuesday, 7 February 2012

slamanya syang kamu

kuatkan hati aku YA ALLAH.. aku x dpat trime keadaan skunk ni... aku dah terlampau syangkan die... aku terlalu berharap yang aku akn bhgie dgn die... aku x tau ape yang ptot aku wat.. aku hnya mmpu mngis.. aku xd smngat... sgale yang aku wat msti teringat kat die... aku xd tmpat mngadu slaen die... hnya die yang mmpu wat aku tersnyum.. die yang mmpu wat aku gembira... dielah racun n die lah madu bg aku... die sgala2 nya bg aku... aku syang die spnuh hati aku... xkan ad yang dapat gntikan tmpat die kat hati aku.... cinta aku hnya ntuk die... hanya ntuk sapit aku... slamnya...

Monday, 6 February 2012

mfkan saye... =(

aku x tau ape aku nak wat bg die pcyekan aku lag... mmg aku x wat bukan2 blakang die... aku ngaku mmg aku x bg tau aku peg perak.. aku mgkir jnji 2... tp bukan sngaje aku nak wat mcm 2... bukan sngaje aku nak tukar num 2... aku syangkan kau shafiq.. syang sngat.. aku x tau mcm mne aku tnjuk kan lag kat kau.. yee.. mmg aku slah wat kau marah n bnci kat aku.. tp tlong lah pcyekan aku... aku x wat bukan2 blakag kau... sumpah demi ALLAH... aku peg sane bukan nk jmpe jntan or tdo ngn jntan or wat ape2 ngn mne2 jntan... xd niat aku nak maenkan prasaan kau... kau sndri tau kan aku x boleh lepaskan kau.. aku x boleh peg dri idop kau syang... kau cnta ptme aku n smpai akhir ... aku btol2 mntak mf.. tlong lah mfkan aku... aku jnji aku xkn wat lag bnde yang mnyakitkan ati kau... aku bukan mcm yang kau ckap... aku bukn jenis perempuan mcm 2... aku jage sgale2 nye... demi kau shafiq... aku xpenah pk nak maenkan prasaan kau...pcyekan aku.. aku nak kan hbungn yang bhgie mcm dulu... aku arp sngt... mafkan b syang... mf sngt2... b jnji xkn skitkan ati abng lag... =(