Wednesday, 20 April 2011

wahai sahabat yg aku sayangi..

    


shasha.. or full name siti nuraishah bte mohamed yusof.. aku syg die.. wlaupun x mcm dulu sgt dah tp skunk kitowang dah mule rapat blik.. sebelom ni kitowang gadoh sbb ad la ckit masalah ni kan.. tp aku xmo la gdoh lag ngn die. aku x tau lah... aku syg die.. skunk ni die dah berubah.. die pakai tudung.. x free hair ag dah.. even die kuar trun bwah x pkai tudung pon xpe lah.. asalkan die ad niat nk berubah.. aku suke kau yg mcm ni... tp igt.. jgn skerat jalan je tau.. mmg la nk kne penumbuk ngn aku... lau boleh kekalkan.. ag sa2,, pedulikan ape yg betine 2 cakap pasal kau.. die yg gile tp ckap kau gile plak pkai tudung.. die 2 kafir.. or kapir.. hahaha.. dah kau jgn amik pduli ag ckap die n wat x tau je ngn die 2.. jgn d lyan n jgn d tegor... aku akn sntiase jd kwan kau ... BFF kau.. kau pham 2.. jgn kau plak yg tglkn aku t... aku ngis lag nnt tau la kau... jgn wat hal lg okeh.. lg sa2 lau boleh jgn la berahsie ngn aku.. ad pape cte je ngn aku.. aku ad nk dgar mslah kau okeh.. ape ape pon love u lah.. okeh... <3 <3    



                                                          

Monday, 4 April 2011

story bout them... :)

haish....lame dah awok x update kan blog ni..haha..bkn ape..awok ni bnyk kijo ler...kijo ape?? kijo awok mcm2 ler...toksah la awok cite ape kijo awok ye..skunk ni awok nk cite psal kwan awok yg sowang ni ha...pening pale awok nk menyetelkan msalah diowng ni ha..x abis2 gadoh..awok ni plak owang yg duk tgah2..peg cni salah..peg situ pon salah..mne s2 la awok nk g yep?? xpe la.. awok cite yep..mcm ni..ad ke patot diowang ni gdoh smpai nk ptus..jgn..jgn jd cam awok ni...nyesal nnt..kowang lau gdoh 2 jgn trus nk melenting...kowang kne crik jln pnyelesaian..bnde sgale boleh stle la...hei..awok pon x tau la nk ckp cne sbnrnye...yg eyqa ckp laen kat awok..yg si ayep ckp laen kat awok..msing2 sling menyalahkan..awok x tau nk slahkn sape n awok x tau nk mrah mne s2...awok ni bkn la pndai pon nk selesaikan mslah owang..tp awok cubela yg terbaek..awok xnak kowang berpisah..awok ni suke tgok kowang 2gether gether..hahah...sweet sngt..tp yg x sweet yg tang kowang gdoh..awok gase nk lompang je due2..poning awok d buat nye..gdoh xpe...tp jgn la gdoh trok2...x baek...kunk bile dh putus nyesal x abes t..jgn jd cam awok yep...dgr ckap awok ni baek2..igt pesan awok..okeh...chill saja udah...eyqa...lau ad masalah ape2 cte je kat awok ni..even awok x boleh nk nolong awok boleh jd pndgar yg setie okeh..ape2 pon x pe...awok akn cube tlong..awok syang kau tau...ayep pon jgn cpat nk tacing...igt 2...