Friday, 22 July 2011

aku nak domo warne pink..






ee... gramnye aku tgok domo wrne pink.. aku suke sngat.. aku mmg nak bnde 2.. tp sape lah yang nk bg aku kan.. hhmmmm.. xpe lah.. aku beli sndri lah.. dulu aku nak patrick.. dpat jgak aku beli.. hehe.. besar plak 2.. skunk aku nak domo wrne pink.. nak nak nak.. sape sape tlng bg saye boleh x? hehehe lau aku dapat kan.. gmbirenye aku.. cute sngat domo 2.. nak nak plak wrne pink.. umang ai.. x terkate.. arap arap dapat lah.. :)

Sunday, 17 July 2011

for my lovely friend shasha. :)

sha.. aku nak mntak maaf kat kau ni.. aku bnyak wat slah ngn kau.. aku tau aku bkn kwan yang baek.. aku x boleh weh lau xd kau.. alhmdulillah skunk kite sume dah mle rapat blik.. aku arap akn kekal lah.. pasal nak pndah umah 2.. aku pk kan nnti.. aku xmo lah nk tgglkan umah 2.. aku dah jmpe fmly aku skunk ni.. lau aku tglkan umah 2.. mcm mne ngn kowang nnti.. t aku msti sunyi.. aku arap kau maafkan sume salah aku ae sha.. ksong kosong.. aku akn jd kwan yang baek.. aku xmo jd mcm sblum ni.. kau tau kan sume gare gare pmpuan tu.. aku sayang kau sha.. aku sayang nani n aku sayang fieqa.. kowang sume terbaek wat aku.. lau ad pape lag yang aku dah wat kat kau.. aku betol2 mntak maaf sngat sangat.. aku nyesal.. aku x mo dah mcm 2.. maaf kan aku ae sha.. nani n fieqa.. :) love u all.. 4 ever.. :)




                               p/s: lau ad yang x betol maafkan aku taw.. hehehe.. :)

xd moodd...

aish.. aini aku xd mood lah plak.. aku mmg pntang btol lau aku xd mood owang nak wat taik ngn aku.. nak je aku hamun kunk.. seb baek aku sbar.. dah lah aini budak bawu msok lam klas aku ni.. aku tgh xd mood boleh plak sume nk memekak mcm kat pasar tani.. sowang becakap sume nak becakap.. jenuh aku.. kunk aku blik kunk tau lah.. mls aku nk msok klas aini. tp aku pk x baek an aku msok gak.. dah ah ad sowang minah ni muke kerek gile.. bawu msok wat muke taik.. kau x kenal lag aku sape.. pas ni kau tau lah.. hahaha.. thats all for today.. tq.. hahahaha.. :)

Sunday, 3 July 2011

bnyaknye assngmnt..

assngment mkin ari makin bnyak.. aku penng lah pale nk wat.. dah lah aku skunk tgh down.. cane lah aku nak wat ni.. seb baek lah asnngment 2 group.. lau x mati aku nak wat bnyak2.. ape pon jad aku kne gak wat.. aku xmo jd mcm dulu.. bnyak yang aku x wat.. aku x mo abaikan lag.. aku kne pk mase dpan aku.. xd mase dah nak maen maen. yang pnting skunk ni balaja gajin gajin n puaskan ati mak aku.. aku nak berjaya.. hehehe.. nak jd nurse.. okeh.. peace ya... :)

begadoh ngan zul..

nk cite tp nyampah plak.. aku cite jelah.. name die faizul.. kau 2 laki.. jgn lah nk jd mcm pmpuan.. cube blagak ckit mcm laki.. ni x mrajok mcm pmpuan.. nyampah plak aku.. pasal kroke je kot kau dah nk marah n x bertego ngn kitowang.. apa hal kau ni kan.. mcm bapok kau tau x.. x malu ke.. pasal 2 okeh lah kan.. aku x marah.. tp aku x puas ati bile kau kate aku n yang laen x bkerja sama wat assngmnt.. agak kuang aja lah 2 kan.. mmg babi lah kau zul.. kau boleh ckap mcm 2 ngn mdam NG  kan.. nak je aku sunat kau lag skali bia jd laki sejati ckit.. eiiii.. geram plak aku ai.. bongok.. aku malas nk gdoh2 ni.. tp kau pnye pasal lah aku nk gdoh dah.. pasal aku n bberape owang je kau xmo tgor bdak2 laen.. mmg aku nak ckap yang kau ni pondan lah.. very sorry 2 say.. kau mmg pondan!! skunk ni suke ati kau lah nk tgor aku ke x.. aku x kesah.. gmai lagi owang laen yang nk jd kwan aku.. bkn kau je.. arap2 kau jgn lah jad pondan ae.. jd lah laki yang sejati okeh.. NYAMPAH AKU!!!