Monday, 17 October 2011

final A&P ...

aini lepas sudah final a & p.. sumpah aku ckap aku x boleh wat.. aku x tau lah ape nak jd ngn aku ni.. aku bce skali pon aku susah je nk igt... aku gase mmg aku kene repeat final exam lah ni kan... mak.. akk mntak maaf ye mak...  slah aku jgak.. mntak owang kjutkan.. tp bngun nye x pon... ape nk jd ngn aku ni.. tp a & p mmg susah kot... insyaallah esok fon aku wat btol2... mid term aku okeh kan.. insyaallah final ni okeh lah kot... nape lah nak kene blaja kan.. hehehe... xpe xpe.. demi mase depan kene gak blaja... nak jd nurse lah... haha.... pasni nk stdy smart2.. kene bhagikan mase lah ni.. umah pon dah xd mslah.. msti boleh pnyelah... insyaallah... yang pnting jgn nk tggl solat.. hehe... okeh bye... =)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home