Monday, 21 March 2011

ntah ape la tjuknye aku x tau...

                                                               PART ONE...=)
....haha..amik kau..tau tkot..mule2 mlm td elok je kan wat concert dlam blik 2..poco poco..clubbing la...haha.lam blik je kot..ballet pun ad..mcam2 ada..glak2 mcm owang gile kan smbil bkak lagu club pkai speaker eyqa..yeahhh....goyang goyang...heii goyang goyang...dri sjuk jd pnas...dri ngntok jd fresh..peg pggil plak shasha..mule2 pgil mcm suspen je kan..skali msok lam blik aku..haa...amik kau.tekejot tgok aku n eyqa poco poco...ajak join skali cbok plak bgyot ngn ntah sape2 la kan..besela...owang tgh bhgie la kte kan..aku pun bhgie gak...hahaha...bhgie sbb aku ad eyqa..ari2 aku mggile ngn eyqa...huhu..syok..sayang kau yaww...auu...tp jgn tggl aku tdo sowang ag dah la...aku takot....haha..

                                                             PART TWO...=)..+..=(

jgan la wat aku bengang ag sha...aku tnye kau url blog kau ape...kau kte kau dh delete...okeh...aku msok blik aku lepak ngn eyqa..mule2 cm bese jela kan..aku lepak2 ngn eyqa smbil borak2....aku kuar msuk kuar msuk blik..skali ag aku g blik kau aku tgok kau tgah bkak blog kau..mne aku x bengang....haaa...aku pun ape ag...aku msuk blik aku knci pintu..kau dtg plak ktok2 pntu blik aku..aku x tau nk g mne aku msok blik air ngn bg alsan aku nk berak..haha..aku duk lame2 lam blik air smpai kau kuar blik..2 la...asal kau tpu aku..ape kau dpat???aku xske la owang nipu aku ni..tlong la sha..jgn la wat mcm 2 ag keh..aku x suke...aku trus jd badmood pdhal aku tgah bsuke rie ngn eyqa ni..kau plak spoil..dh bdmood eyqa ajak aku tdo..then aku pun tdo..tgh duk temenung ni kau ttbe dtg usik aku...tkejot aku..pas kau kuar..aku jerit..eyqa yg nk tdo x jd tdo sbb tkot..hahaha..'.ALIN..JGN LA WAT AKU TKOT ALIN..ALIN..JGAN LA....'haha..eyqa dah tkot...aku pun wat la plan sje je mcm kne rasuk..haha...mule2 eyqa tkot tp ble die nmpk aku glak trus okeh..aku plak xleh tdo sbb eh eyqa cte psal bdak kne rasuk kt blik aku ni...umang ai..mmg den xboleh tdo..mule2 nk knekn owang..alih2 aku yg xpat tdo.haha..amik kau...aku cbe lelapkan mte...then aku tdo la..zzzzzzzzzzzzzzzzzz..kroh2....HAHA....


ni la eyqa yaww..mse ni bsme ngn die kt PAVILION..hahahaha




                                                         

1 Comments:

At 21 March 2011 at 10:43 , Blogger shashagocha said...

wei jgn mrah lol..aq nk men2 je..kn aq glak2..adoi ai c pendek nie..tacing kuat cngt...xpe2 aq pjok ko ea...t ko dpt wet pt ko blnje aq mam mcd..msti ilang mrah 2..muahahahahahah

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home