Sunday, 20 March 2011

bosan tahap gaban..

argghh...tlong la aku weh...aku x tau nk wat ape...aku bosan sgt....nk kuar x boleh..dah la ujan..ongkos pun xdek.hakhak...cne aku nk wat ni...aku ke hulu ke hilir cam owang gile dh kt umah ni...dh mcm kat ospital gile pun ad kot aku gase...haish..ape aku nak wat ni weh..tlong la aku..aku dh x tau nak wat ape...aku msj la jo..hahaa...pada hal aku gdoh ngn die ni..huhu...aku tnye ape aku nak wat..then die boleh kate g kire bape kaki ulat bulu wrne purple..gile ke ape..??hakhak...pas2 die suh kire bape tyar LRT....mmg la kau gile dri aku jo..aku dh gile cmni kau nk wat aku btmbah gile ag kan....tlong la jo....jgn nk mrepek la...dah la aku nyampah tgok muke kau 2..haha..amik kau kne perli ngn aku lam klas BI....syok an...tp sory la jo ae...bkn sngaje...dah kau wat aku skit ati...aku perli la...ko relex ae ko kte...relex knon...bleh blah ah...dah ah kau s2 group plak ngn aku kan...haush..nsib2...nk wat cne aku tpkse la hadap muke kau 2..hahahah..tp best la dpt perli kau lam klas...laen kli aku nk wat ag ah ae...hahha..tp jo aku boring ah lau x kwan ngn kau..kau 2 bleh wat aku gile gak..mulut kau 2 lbih kurang je ngn aku..becakap je..hahaha...tggi pun nk dkat same an...kau sptutnye ag tggi dri aku..ape la..PENDEK...tp...ape2 pun jo..mmg best la kwan ngn kau..kau jgn la mrah aku ae..aku sje je perli kau...xd kne mngene dgn yg msih hidop ataupun dah mati...haahahaha...ni pun xd kene mngene...haish...ape pun xbley la...=)gggrrrrrrrrrrrrrrr............

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home