Thursday, 16 June 2011

ramai kawan bawu..

aku ingat kan aku dah start sem nursing ni aku xd kawan.. rpenye ad jgak yang nk kwan ngn aku.. tq ae korang.. especially azie, zul and leya.. sayng korang lah.. haha korang mmng best.. ad lag satu kawan aku dapt import tang luar negare taw.. stella namenye.. huhu.. die ni kadang2 baek.. kadang2 mcm hampeh.. kuang aja.. ad ke patot die trus blah je mse lect tgh bg briefing.. agak kuang aja lah 2 kan.. tp xpe lah kan.. die x pham ckp melayu.. bkn slah kitowang n lect.. but die yang slah.. owang dah ckap lau x pham tnye.. bile lect dah ckap bi die plak wat dono je.. salah sape skunk ni? kau lah kan stella.. but it;s okeh.. we all understand.. untong lah batcn ni ckit je.. boleh lah aku stdy same ngn diowang nnti.. aku nk stdy btol2 n buktikan yang aku boleh..jngn pndag rendah ye.. hmm.. ape pon x bley lah.. i dnt know what i want to talk about.. okeh lah.. olla... :) <3

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home