Thursday, 16 June 2011

it's time 2 stdy smart

now aku dah xd mase nak kuar p jalan jalan ag dah.. aku kene abiskan mase aku kat umah ntok bace buku n stdy.. aku xmo dapat pointer rendah.. aku nk jd plajar yang cmerlang.. aku arap tuhan akan tlonga aku.. yang aku perlukan skongn .. seseorang yang sntiase bg aku smngat is sapit.. ape2 hal aku msti ngadu kat die n mntak nasihat diee.. 3 taon bnyak pngalaman aku ngn die.. bnyak yang aku dapat blaja dri die.. nsib baek lah kawan kawan klas pon okeh2 sume.. ume nye boleh d wak bncang.. aku arap aku dapat bg yang terbaek ntok fmly aku.. mak n abah akak akan usaha sungguh sungguh spye mak n abah kan snang satu ari nnti.. jngan rsau okeh.. doakn je kjayaan akk ni.. akak xkn kcewekan mak.. akk akn bg yang terbaek nok mak..mak n abah dah bnyak bersusah ntok akk nk masok cni.. akk xkn sia sia kan  mak n abah.. aku kne dkatkan dri aku ngn allah n satu lag buku.. xd mase nk pk hal laen.. jngan marah lau aku wat hal sndri.. aku xmo dah nk maen2.. aku akn serious pas ni.. okeh.. struggle saffa amalina.. jngan maen lag taw.. i know i can do it..

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home